Take a fresh look at your lifestyle.

Despre Made in Mureș

AR PUTEA FI începutul unui manual virtual de identitate locală mureșeană.

CE ESTE ACUM?
Din județul Mureș aducem în fața oamenilor, prin storytelling, legende și povești, care scot în evidență frumusețea tradițiilor culturale mureșene, precum și zestrea pusă laolaltă de oameni din toate zonele etno-geografice ale județului Mureș.

www.madeinmures.ro este regăsirea elementului autentic și promovarea culturilor românească, maghiară, săsească, evreiască, armenească și rroma, prin familiarizarea tuturor cu istoria județului Mureș, dar și cu specificul gastronomic al zonelor etnogeografice ale județului Mureș.

Din Târgu Mureș, ecosistemul digital, realizat pentalingvistic (în limbile română, maghiară, engleză, germană, franceză) cuprinde filmele de prezentare a 20 de obiective de patrimoniu material și imaterial, dar și a unor elemente de brand, care diferențiază orașul și îi dau valoare de unicitate, la nivel național și universal. Vor urma, în mod evident, și altele.

CE VA FI?
www.madeinmures.ro va fi locul în care, în timp, se va regăsi tot ceea ce contează în județul Mureș. De la trasee turistice, recomandări de cazare și restaurante, la poveștile brandurilor comerciale. De la documentare de travel, la videocasturi cu personalități mureșene sau care ne vizitează. De la știrile relevante despre județ, până la soluții smart de dezvoltare a zonei.

Tot ce este făcut în Mureș este pe www.madeinmures.ro

DATE DE CONTACT

www.madeinmures.ro

facebook: Made In Mures

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult