Take a fresh look at your lifestyle.

Csapó Sándor, chef Petry Bistro Grill & Wine, „reenactment gastronomic” la Târgu Mureș

24

Puteți explora, pe www.madeinmures.ro/gusturidedemult experiențe gastronomice autentice, prin intermediul unui “meniu” digital, ce pune în lumină cunoștințe legate de prepararea și servirea a 10 meniuri și rețete de la curtea principilor ardeleni.

Prin intermediul meniului digital, puteți învăța cum să gătiți asemeni unui bucătar-șef din secolele XVI-XVII sau cum să mâncați ca oamenii din acele vremuri. Meniul și prezentarea acestuia au fost realizate de Lukács József care este, probabil, cel mai reprezentativ specialist în istoria gastronomiei din Transilvania.

Revigorarea gastronomică prin reenactment culinar, realizată de Csapó Sándor, chef la Petry Bistro Grill & Wine din Târgu Mureș, oferă o șansă deosebită de a  pătrunde  în gusturile  veridic medievale și de a gusta din bucațele pregătite după una din cele 10 de rețete princiare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult